Konferanse i Horten

Ett ideelt sted for din neste konferanse

Oppdag Artilleriverkstedet i Horten, et unikt møtested rikt på historie og karakter, perfekt for konferanser som ønsker det lille ekstra. Med sin autentiske sjarm og moderne fasiliteter, tilbyr Artilleriverkstedet en konferanseopplevelse utenom det vanlige.

Historisk møteplass med moderne fasiliteter
Artilleriverkstedet kombinerer sin rike maritime og militære historie med state-of-the-art konferanseteknologi. Våre fleksible flerbruksrom kan tilpasses ethvert arrangement, enten det er et intimt styremøte eller en stor konferanse. Med toppmoderne AV-utstyr og høyhastighets internett, er våre lokaler utstyrt for å sikre en sømløs og produktiv samling.

Unike omgivelser som inspirerer
La omgivelsene inspirere dine deltakere. Artilleriverkstedet ligger ved kysten av idylliske Horten, og tilbyr en perfekt bakgrunn for både arbeid og avslapning. Vår beliggenhet oppfordrer til kreative pauser hvor deltakerne kan nyte utsikten over fjorden, ta en historisk vandring på området, eller utforske lokale attraksjoner.

Skreddersydde pakker
Vi forstår at hvert arrangement er unikt. Vårt dedikerte team av arrangementskoordinatorer vil arbeide tett med deg for å skreddersy en pakke som møter dine spesifikke behov og budsjett. Fra catering til romoppsett, vårt mål er å gjøre din konferanse så bekymringsfri og vellykket som mulig.

Tilgjengelighet og tilrettelegging
Artilleriverkstedet er lett tilgjengelig både med offentlig transport, bil og sykkel. Rikelig med parkeringsmuligheter.

Vi har også tilrettelagte lokaler for rullestol, slik at alle kan føle seg ivaretatt og velkomne til oss.

Book din neste konferanse hos oss
Uansett om du planlegger en årskonferanse, et faglig seminar eller en teambyggingsaktivitet, er Artilleriverkstedet det perfekte stedet.

Kontakt oss i dag for å finne ut mer om våre tjenester og for å reservere datoer for ditt neste arrangement. Vi ser frem til å gjøre din konferanse minneverdig!

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Artilleriverkstedet i Horten!Dagpakke 1

kr315Pr kuvert
  • Kaffe / Te
  • Selvbetjent teknisk utstyr

Dagpakke 2

kr495Pr kuvert
  • Kaffe / Te / Isvann
  • Oppskjært frukt
  • Wraps / påsmurt lunsj
  • Kake / noe søtt til kaffen
  • Selvbetjent teknisk utstyr

Dagpakke 3

  • Vi skreddersyr din konferanse etter deres behov.

Kontaktskjema