Er du på jakt etter lokale til din neste store begivenhet?

Unike selskapslokaler til alle anledninger

På Artilleriverkstedet forstår vi at det å finne det rette lokalet kan være avgjørende for suksessen til ditt arrangement. Våre selskapslokaler tilbyr en unik blanding av historisk sjarm og moderne bekvemmeligheter, som setter den perfekte rammen for enhver fest eller sammenkomst.

Tilpasset ditt behov

Våre fleksible lokaler kan skreddersys for å møte dine behov, enten du planlegger en intim samling eller en større fest. Med topp moderne fasiliteter og teknisk utstyr, er vårt lokale utstyrt for å håndtere alt fra lyd og lys til presentasjoner streaming og live-opptredener.

Lokasjon og atmosfære

Artilleriverkstedet ligger idyllisk til på Karljohansvern i Horten, med lett tilgjengelighet både med bil og offentlig transport. Lokalene våre kombinerer det beste av to verdener: en historisk bygning med masse karakter, oppdatert med moderne design og teknologi. Dette skaper en atmosfære som både er innbydende og profesjonell.

Vi tilbyr fullservice pakker som inkluderer alt fra catering til dekorasjoner, slik at du kan slappe av og nyte dagen uten stress. Vårt erfarne team av eventplanleggere vil jobbe tett med deg for å sikre at alle detaljer er på plass, fra menyvalg til sitteoppsett.

Selskapslokale

    La oss gjøre det sammen

    Artilleriverkstedet har lang erfaring med små og store arrangementer.

    Horten mat og kulturfestival