Årets julebord

Det virker kanskje fjernt å skulle planlegge julebordet allerede nå, men skal du være sikker på at du får ønskelig dato bør vi ikke vente lenger.

Når snøen legger sitt stille teppe over byen og julelysene glitrer i vintermørket, er det tid for årets høydepunkt – julebordet! Artilleriverkstedet tilbyr en unik ramme rundt ditt julebord, der historie og moderne komfort smelter sammen til en perfekt festarena.

Historisk sus med moderne fasiliteter
Med bevaring av autentiske detaljer kombinert med toppmoderne fasiliteter, setter dette stedet en unik ramme rundt julefeiringen. Dette er stedet for de som ønsker å feire i omgivelser som oser av historie, men uten å gå på kompromiss med komfort.

Skreddersydde løsninger for alle behov
Enten du planlegger et lite og intimt julebord for de nærmeste kollegaene, eller en stor fest for hele bedriften, tilpasser vi arrangementet etter dine ønsker og behov. Vår dedikerte event-team jobber tett med deg for å sørge for at alle detaljer er på plass – fra dekorasjoner og belysning til underholdning og catering. Våre menyer reflekterer sesongens beste råvarer, og vi tilbyr alt fra tradisjonelle juleretter til moderne gastronomi.

Beliggenhet og tilgjengelighet
Hva er vel bedre enn julen på Karljohansvern?
Artilleriverkstedet ligger i hjertet av Karljohansvern og er lett tilgjengelig for alle gjester. Enten de ankommer med bil, offentlig transport eller til fots.

Ikke gå glipp av muligheten til å skape magiske minner i Artilleriverkstedets imponerende lokaler denne julehøytiden. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om dine ønsker og behov, så hjelper vi deg med å gjøre julebordet til en glitrende suksess!

Kontakt oss nå for å reservere din dato!